Mindfulness voor volwassen

Als je depressieve klachten hebt, veel piekert en dit je hindert in je dagelijks functioneren, • chronische pijnklachten hebt, verwerkingsproblemen hebt, het gevoel hebt dat je geleefd wordt en daar geen controle meer over hebt. Kortom, als je zo gevangen voelt in gewoontes die ooit eens nuttig waren maar die je nu zo beperken en je zoveel energie kost, dat je er moe van wordt en misschien zelfs overspannen of somber, dan is mindfulness iets voor jou. De training is acht maal 2,5 uur en wordt een maal in de week gegeven. Bij het bepalen van de data wordt rekening gehouden met de voorkeur van de deelnemers. Bij voldoende belangstelling kunnen er twee trainingsgroepen starten. Voorafgaand aan de training zal er een individueel intakegesprek plaatsvinden. Doel van dit gesprek is om na te gaan of verwachtingen en wensen van de deelnemer overeenkomt met wat deze training te bieden heeft. Plaats en locatie van dit gesprek zal in overleg bepaald worden.

Opfris training

Opfrissen van theorie, waar ben je tegen aangelopen , ervaringen delen, mindfulness vaardigheden. opfrissen en afsluiten met Yoga Nidra gegeven door Marijke van yogastudio MACSY. Het is een krachtige techniek waarbij je leert je bewust te ontspannen zowel mentaal, emotioneel als fysiek. Het brengt het bewustzijn in een staat tussen waken en slapen. zie voor meer informatie www.macsy.nl. Er wordt voor een lunch gezorgd rekening houdend met gluten en lactose vrije diëten. Tijd: 09.00 – 16.00 uur datum ; nog nader te bepalen Kosten: €60
  • groepstrainingen zijn twee keer per jaar in mei- juni en in oktober- november op maandag, of dinsdag of woensdag avond van 19.30 – 22.00 Voor de individuele training worden de data in overleg vastgesteld.

  • € 300,- (excl. btw) inbegrepen zijn;
    Kaartenbox met yoga oefeningen Werkboek naar keuze,
    USB stick of een link via Google drive met begeleide meditaties