Tevreden deelnemer

  Alles tonen

  Tevreden deelnemer

  De training is super opgezet, niet te lang en zeker niet te kort.

  Ruimte was perfect , zeer rustgevend

  Ik heb van de training in het begin niets verwacht. Ik had mij twijfels of het iets voor mij zou zijn . Deze verwachting is zeker niet uitgekomen. Het is mij in alle opzichten heel erg meegevallen

  Aanbod en materiaal was zeer verrassend.

  Buiten verdieping heeft het mij ook voor mijzelf een aantal dingen gebracht. De verwachting is dus meer dan uitgekomen. Aanbod en materiaal was erg orgineel

  Nogmaals bedankt voor de uitstekende training. Je legt het duidelijk uit, met veel plezier en motivatie breng je het over. Zoals je gemerkt hebt ben ik zeer te spreken over de training en hoe jij het overbrengt.

  De opbouw is prima. Kortere meditaties en eenvoudige yoga en dit uitbreiden naar meer ingewikkeldere yoga en langere meditaties. Daarnaast ons zelf laten ondervinden waar we tegenaan lopen mbv het ‘huiswerk’.

  Zou je de training aan anderen recommanderen. Zeker! Ook als men niet open staat, zou ik ze toch willen aanraden deze training te volgen. Ben via de psycholoog hier gekomen en heb hem ook aangegeven dat het een prima training was.